Osallistujille

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja sen kunniaksi Kimaratiimi haluaa kiittää jokaista ilmoittautunutta leiriläistä: ilman teitä Kimaraa ei olisi! Ihanaa, että just sä olet tulossa.

Tervetuloa mukaan leirille, joka aidosti saattaa 5500 partiolaista ja partiomielistä yhteen. Yhdessä tuhansien muiden pääkaupunkilaisten kanssa me opettelemme yhdessä uusia taitoja, tutustumme uusiin ystäviin ja parannamme maailmaa.  Tältä sivulta tulet löytämään kaiken oleellisen tiedon, jota Kimaralle osallistuva tarvitsee! 

Kuva: Aapo Rainio

Leiriarki

Kimaralla osallistujat leireilevät savuissa eli leiriryhmissä, jotka koostuvat 2–3 lippukunnasta. Voit tarkistaa oman lippukuntasi kylän ja alaleirin tästä.  

Leirillä pääset viettämään aikaa niin vanhojen lippukuntakaveriesi kuin myös uusien tuttavuuksien kanssa! Oman savusi muihin osallistujiin pääset tutustumaan jo ennen leiriä kevään aikana järjestettävässä savutapaamisessa. Lisätietoja saat oman lippukuntasi Kimara-yhteyshenkilöltä.  

Leirin arki muodostuu eri ikäkausien omista ohjelmahetkistä, ruokailuista omilla ruokailuvälineillä alaleirikeittiöissä ja hengailusta ja nukkumisesta omassa savussa.  

Lisää Kimaran leirielämästä voit lukea Kimaran osallistujakirjeistä ja leirifiilikseen pääset kuuntelemalla Kimaran leiribiisiä!

Leirituotekauppa on auki!

Kimaran huikeat leirituotteet ovat rantautuneet leirituotekauppaan – kaikissa loistaa Kimaran ilo ja värit! Osta tuotteet jo nyt, sillä niitä ei saa ostettua enää leirin aikana! 

Tilausten toimitukset alkavat jo toukokuussa, eli pääset jo hyvissä ajoin fiilistelemään Kimaraa! Nauti siis keväästäsi uusissa vetimissä sekä vaikkapa siemailemalla teetä tai kahvia kimaraisesta mukistasi.

Pestit Kimaralla

Kuva: Aapo Rainio

Kimara tehdään yhdessä: Jokainen samoajaikäinen pääsee testaamaan suurleirin pestielämää lyhyemmässä pestissä, kun taas vaeltajat ja sitä vanhemmat ovat leirinaikana pidemmissä tekijäpesteissä. 

Pestejä Kimaralla on monenlaisia ja monentasoisia. Voit leirin aikana toimia esimerkiksi tärkeänä savujohtajana, keittiömestarina tai vaikkapa johtajasaunan ikiomana saunatonttuna eli johtajasaunakymppinä!

Tiedotamme myöhemmin siitä, milloin ja miten pestittömiin leiriläisiin ollaan yhteydessä.

Voit kuitenkin jo nyt tarkastella ja hakea avoimiin pesteihin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sivuilta! 

Kutsu kaverisi Kimaran vierailupäivälle!

Ovatko läheisesi tai kaverisi kiinnostuneita siitä, mitä ihmettä ne partiolaiset oikein siellä Evolla puuhaavat? Kutsu heidät vierailupäivälle! Vierailupäivä järjestetään tiistaina 30.7. ja sen lipunmyynti alkaa 3.4. Coregon verkkokaupassa. Yhden henkilön vierailupäivälippu maksaa 40 € ja sisältää kuljetuksen Helsingistä tai Hämeenlinnasta leirialueelle ja takaisin, lisäksi hintaan sisältyy kevyt lounas.

Mikäli leirialueelle haluaa saapua omalla autolla maksaa pysäköinti 50€.

Ilmoittautuminen vierailupäivään on auki 3.4.-1.6.

Ilmoittautumistietojen muokkaaminen

  • Omia tai huolettavan terveystietoja voi käydä muokkaamassa omatoimisesti Kuksassa 30.4.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kimara@partio.fi
  • Omia rakennus- ja purkuleirien ilmoittautumistietoja voit käydä muokkaamassa Kuksassa 1.6.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kimara@partio.fi
  • Omia yhteystietoja pääsee muokkaamaan omassa profiilissa Kuksassa tai asiointipalvelussa.

Ilmoittautumisen peruminen ja osallistujavaihto

Ilmoittautuminen Kimaralle on lähtökohtaisesti sitova välittömästi osallistumismaksun maksamisen jälkeen, eikä sitä voi perua. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on:

  • Työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 1.6.2024 asti. Se tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen niille, joiden työ tai palvelus osuu leirin päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille.
  • Saavutettavuustakuu on voimassa 1.6.2024 asti. Saavutettavuustakuu oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen tilanteessa, jossa leiriläisellä on saavutettavuuteen liittyvä tarve, jota Kimaran leiriorganisaation ei yrityksistä huolimatta pysty täyttämään.
  • Sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/).

Leirimaksua ei palauteta, jollei perumisesi liity edellä mainittuihin syihin.  Jos et pääse leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle leiriosallistujalle mahdollista 1.6.2024 asti. Leiriosallistumisen vaihtamiseen liittyvät ehdot ja ohjeet löydät alta.

Tarkemmat tiedot Kimaran peruutusehdoista, ja työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturvasta sekä saavutettavuustakuusta voi lukea Kimaran ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdoista. Mikäli et pääse leirille, ilmoitathan tästä Kimaran projektitoimistoon kimara@partio.fi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ei hätää! Katso Kimaran “Usein kysyttyjen kysymysten” sivulta vastaus. Jos kysymykseesi ei löydy sieltäkään vastausta, ole yhteydessä sähköpostitse kimara@partio.fi.