Rakennus- & purkuleiri

Kimarapu eli Kimaran rakennus- ja purkuleiri mahdollistaa yli 5000 partiolaisen leirikylän nousemisen Evon metsään. Raksalla vapaaehtoiset yli 15-vuotiaat rakentavat leirialueen peseytymistilat, keittiöt, ohjelmalavat, laaksojen ohjelma-alueet sekä kaiken muun leiriarjen kannalta olennaisen, jotta leiriläiset voivat saapua torstaina 26.7.!

Olet sitten vanha raksakonkari tai innokas oppimaan uutta, Kimarapulta kaikille löytyy varmasti sopivaa tekemistä! Raksalle ovat tervetulleita kaikki samoajaikäiset ja sitä vanhemmat riippumatta pestistä leirillä. Osallistuminen on täysin ilmaista. Myös kuljetukset Kimarapulle ja sieltä Helsinkiin ovat ilmaisia kaikille rakentelijoille ja niitä järjestetään useita. Erityisesti esiraksa- tai raksaviikonlopuksi on helppo tulla, sillä kuljetukset järjestyvät edestakaisin! Kuljetusten tarkat aikataulut löytyvät ilmoittautumislomakkeelta Kuksasta.

Ilmoittautuminen

Kimarapulle voit ilmoittautua leirin ilmoittautumislomaketta muokkamalla. Kuksassa se onnistuu polkua: Omat tiedot > Tapahtumat > PäPa Kimara 2024 > Muokkaa. Omia rakennus- ja purkuleirien ilmoittautumistietoja voit käydä muokkaamassa Kuksassa 1.6.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kimara@partio.fi.

Rakennusleiri järjestetään kolmessa osassa:

Esiraksaviikonloppu 12.–14.7.
Rakennamme keittiötä, suihkuja ja saunaa.

Raksaviikonloppu 19.–21.7.
Massakeittiön rakennus, telttojen kasaus

Pääraksa 22.–25.7.
Ohjelman rakennelmat, kahvilat

Lisäksi leirin jälkeen on vielä vähintään yhtä tärkeä purkuleiri:

Purkuleiri 4.-11.8.
Puramme rakennelmat ja jätämme alueen siistiin kuntoon

Pääraksa on raksapaketeista tärkein, ja siellä järjestetään rakentamisen lisäksi myös unohtumatonta elämysohjelmaa läpi yön. Varsinkin tähän viimeiseen rutistukseen tarvitaan jokainen kynnelle kykenevä rakentamaan, jotta leiri saadaan toteutettua! Purkuleiri taas on tärkeä osa kokonaisuutta leirin päätyttyä ja varmistaa, että leirialue saadaan jatkossakin käyttöön. Erityisesti heti leirin päätyttyä la-su tarvitaan paljon osallistujia, jotta onnistumme tekemään kaiken tarvittavan. Purkuleirille jääminen on helppoa, sillä pääset alueelta Helsinkiin suoralla bussikuljetuksella.