Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille

Tervetuloa Kimaralle, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle kesäleirille. Kimara on uuden sukupolven partioleiri, jossa yhdistämme eilisen perinteet ja tulevaisuuden suuntaviivat yhdeksi paketiksi. Leirinä se on sekoitus juuria ja huomisen juhlia. Se ottaa rakastetut partioperinteet ja sovittaa ne yhteen tulevaisuuden suuntaviivojen kanssa. Haluamme luoda leirin, jossa jokainen löytää paikkansa juuri sellaisena kuin on.

Tule mukaan leirille, joka kerää yli 6500 partiolaista Evon metsiin keräämään unohtumattomia kavereita ja kokemuksia, sekä oppimaan ja innostumaan uudesta. Kimara tehdään yhdessä; välittäen, maailmaa rakastaen ja ystävyyttä rakentaen. 

Kutsumme kaikki pääkaupunkiseutulaiset innostumaan partiosta ja rakastumaan luontoon Evolla 2024. Tule säkin mukaan!

Mitä? Kesän unohtumattomin kokemus
Missä? Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa Lammilla
Milloin? 26.7.-3.8.2024

Ilmoittautuminen on auki 13.3.2024 asti. 

Leirin ikäkausikohtaiset päivämäärät ja hinta

 • Rakennusleiri (tekijät) 10. – 25.7.2024 (0 €)
 • Pitkä Kimara 26.7. – 3.8.2024 , (Seikkailijat ja tarpojat s. 2009-2014 vain 2.8. asti) (220 €) Syksyllä seuraavaan ikäkauteen siirtyvien on ilmoittautumisen yhteydessä mahdollista valita, kumman ikäkauden ohjelmaan ilmoittautuu. 
 • Lyhyt Kimara 27.7 – 30.7. (Sudenpennut s. 2014-2016 sekä muut halukkaat) (160 €)
 • Samoajat, vaeltajat, aikuiset ja perhepartio: 26.7.-3.8. (220 €)
 • 4–6 -vuotiaat lapset (pitkä Kimara 26.7. – 2.8.) (135 €)
 • 4–6 -vuotiaat lapset (lyhyt Kimara 27.7. – 30.7.2024) (100 €)
 • Yksittäinen leiripäivä 47 € (hinta voimassa ennakkoon ilmoittautuneille)
 • Vierailupäivä 30.7. (40 €) Ilmoittautuminen alkaa 1.4.
 • Purkuleiri 4. – 11.8. (0 €)

Stipendit

Kimaran tavoitteena on, etteivät taloudelliset syyt estä yhdenkään leiriläisen osallistumista. Kimaralle onkin mahdollista hakea stipendiä leiriosallistumisen tueksi. Stipendit haetaan ilmoittautumisen yhteydessä (15.1.2024-13.3.2024). Tämän ajankohdan jälkeen stipendin hakeminen ei valitettavasti ole enää mahdollista.

Ei-partiolaiset

Etkö ole vielä partiolainen? Ei haittaa, sillä Kimara on leirinä kaikille avoin, ja toivotamme kaikenlaiset osallistujat yhtäläisesti tervetulleiksi leirille! Ei-partiolaisten on kuitenkin muistettava muutama asia: 

 • Aiemmista suurleireistä poiketen majoittuminen tapahtuu lippukuntien kanssa savuissa.  Lippukunnat ovat Kimaralla sinua varten ja mielellään tutustuttavat sinut partiomaailmaan! 
 •  Pääset ilmoittautumaan Ei-partiolaisten ilmoittautumislinkin kautta.

Tutustujat

Tutustujalla tarkoitetaan ei-partiossa olevia 12-22 –vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia, jotka puhuvat kotikielenään muuta kuin kotimaista kieltä.

 • Aiemmista suurleireistä poiketen majoittuminen tapahtuu lippukuntien kanssa savuissa.  Lippukunnat ovat Kimaralla sinua varten ja mielellään tutustuttavat sinut partiomaailmaan! 
 • Tutustujat osallistuvat lyhyelle leirille 27.-30.7.24
 • Tutustujille on oma ilmoittautumislomake
 • Tapahtuman järjestäjällä on oikeus perua tutustujalomakkeen kautta tehty ilmoittautuminen mahdollisten väärinkäytösten ilmetessä.


Peruminen

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova välittömästi osallistumismaksun maksamisen jälkeen, eikä sitä voi perua. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on:

 • Työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 1.6.2024 asti. Se tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen niille, joiden työ tai palvelus osuu leirin päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille.
 • Saavutettavuustakuu on voimassa 1.6.2024 asti. Saavutettavuustakuu oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen tilanteessa, jossa leiriläisellä on saavutettavuuteen liittyvä tarve, jota Kimaran leiriorganisaation ei yrityksistä huolimatta pysty täyttämään.
 • Sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/).

Tarkemmat tiedot Kimaran peruutusehdoista, ja työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturvasta sekä saavutettavuustakuusta voi lukea Kimaran ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdoista.

Jäikö vielä kysyttävää?

Ei hätää! Katso Kimaran “Usein kysyttyjen kysymysten” sivulta vastaus. Jos kysymykseesi ei löydy sieltäkään vastausta, ole yhteydessä sähköpostitse kimara@partio.fi.