Osallistujille

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt

Ilmoittautuminen Kimaralle on nyt päättynyt ja ensi kesänä pääsemme leireilemään yli 5000 pääkaupunkilaisen kanssa! Koko Kimaratiimi haluaa kiittää jokaista ilmoittautunutta leiriläistä: ilman teitä Kimaraa ei olisi.

Ilmoittautumistietojen muokkaaminen

  • Omia tai huolettavan terveystietoja voi käydä muokkaamassa omatoimisesti Kuksassa 30.4.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kimara@partio.fi. 
  • Omia rakennus- ja purkuleirien ilmoittautumistietoja voit käydä muokkaamassa Kuksassa 1.6.2024 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kimara@partio.fi. 
  • Omia yhteystietoja pääsee muokkaamaan omassa profiilissa Kuksassa tai asiointipalvelussa.


Ilmoittautumisen peruminen 

Ilmoittautuminen Kimaralle on lähtökohtaisesti sitova välittömästi osallistumismaksun maksamisen jälkeen, eikä sitä voi perua. Muutamia poikkeuksia kuitenkin on:

  • Työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 1.6.2024 asti. Se tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen niille, joiden työ tai palvelus osuu leirin päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille.
  • Saavutettavuustakuu on voimassa 1.6.2024 asti. Saavutettavuustakuu oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen tilanteessa, jossa leiriläisellä on saavutettavuuteen liittyvä tarve, jota Kimaran leiriorganisaation ei yrityksistä huolimatta pysty täyttämään.
  • Sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/).

Leirimaksua ei palauteta, jollei perumisesi liity edellä mainittuihin syihin.  Jos et pääse leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle leiriosallistujalle mahdollista 1.6.2024 asti.

Tarkemmat tiedot Kimaran peruutusehdoista, ja työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturvasta sekä saavutettavuustakuusta voi lukea Kimaran ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdoista. Mikäli et pääse leirille, ilmoitathan tästä Kimaran projektitoimistoon kimara@partio.fi..

Jäikö vielä kysyttävää?

Ei hätää! Katso Kimaran “Usein kysyttyjen kysymysten” sivulta vastaus. Jos kysymykseesi ei löydy sieltäkään vastausta, ole yhteydessä sähköpostitse kimara@partio.fi.

Osallistujakirjeet